Infor M3 User Association – Benelux Conference - ISProjects - Factuurverwerking
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Infor M3 User Association – Benelux Conference

17 november 2016 | 08:00 - 20:00

De Infor M3 gebruikersvereniging organiseert 17 november 2016 de Infor M3 Benelux Conference.  Als locatie is gekozen voor Hotel Pullman in Eindhoven. Tijdens deze conferentie wordt u door Infor experts en (onafhankelijke) partners op de hoogte gebracht van de ontwikkelingen op het gebied van Infor M3.

M3UA
De M3 User Association, voorheen Movex Gebruikers Vereniging en Lawson Gebruiker Associatie, is een onafhankelijke, non-profit organisatie die is opgericht om de uitwisseling van informatie tussen haar leden aan te moedigen en te zorgen voor de belangen van haar leden met betrekking tot Infor M3 (Movex).

ISProjects
ISProjects is als sponsor aanwezig tijdens de Infor M3 Benelux Conference. Wij hebben een standaard, uitgebreide en geavanceerde interface voor digitale factuurverwerking in Infor M3. Inmiddels zijn Westland Kaas, Agrico, Royal A-ware, Rensa, Edco en Roerink Food Family klant van ISProjects.  Lees hier meer over de ervaringen van Westland en Agrico. Wilt u graag meer weten over digitale factuurverwerking in Infor M3? Bekijk dan de presentatie of bezoek ISProjects in de sponsorruimte, waar u gerichte vragen kunt stellen.

Aanmelden
Om deel te nemen aan het evenement kunt u zich registreren via de website van de Infor M3 gebruikersvereniging: M3UA Benelux Conference 2016.

Gegevens

Datum:
17 november 2016
Tijd:
08:00 - 20:00
Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan ter verbetering van de gebruikerservaring. Door deze site te gebruiken accepteert u het privacy beleid (zie footer)
Annuleren