Landingspagina Digitale Factuurverwerking - ISProjects - Factuurverwerking

Landingspagina Digitale Factuurverwerking

Wat is digitale factuurverwerking?

Digitale factuurverwerking is het digitaal verwerken van facturen. Ook wel elektronische factuurverwerking of e-invoicing genoemd. Handmatig verwerken van facturen kan een arbeidsintensief en inefficiënt proces zijn. Vaak blijven facturen te lang op een bureau liggen, vervolgens verdwijnen ze in een mysterieuze la en raken ze zoek. Door het factuurverwerkingsproces te digitaliseren worden al deze problemen in één klap voorkomen. Na digitale ontvangst of scan van een papieren factuur legt het systeem elke stap vast zodat u te allen tijde inzicht heeft in de status van de factuur.

Voordelen van digitale factuurverwerking

Een digitale factuurverwerking levert dus inzicht en overzicht op maar er is meer. Veel meer. Het automatisch matchen van facturen op basis van inkooporders levert u een kostenbesparing op tot 70% op uw factuurverwerkingskosten. Facturen kwijtraken is verleden tijd. De totale doorlooptijd van het proces wordt aanzienlijk verkort, dit kan onder andere besparing opleveren bij het toepassen van betalingskorting.

Managers en medewerkers kunnen eenvoudig facturen opzoeken in een digitaal factuurarchief.
En wat dacht u van het beantwoorden van lastige vragen van uw leveranciers over openstaande facturen? U heeft overzicht en inzicht in het hele proces dus die lastige vragen worden makkelijke vragen en u beantwoordt ze snel en accuraat.

Oplossingen voor digitale factuurverwerking

Volledig automatiseren van verwerkingsproces van inkomende facturen

Facturen worden vanaf nu ingescand, PDF en elektronisch

Automatisch herkennen: Free forms herkenning factuurgegevens

E-invoicing: facturen volledig elektronisch ontvangen en verwerken

ISP-Invoice biedt u dé oplossing!

Het software pakket van ISprojects is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en / of organisaties die minimaal tienduizend facturen per jaar verwerken. Deze grote hoeveelheid legt een fors beslag op de personeelscapaciteit van de crediteurenadministratie. Moet u eens nagaan hoeveel tijd en geld u bespaart door het verwerkingsproces volledig te automatiseren.

Neem contact op met ISProjects
Gelieve dit veld leeg te laten.