Wat is het belang van digitale factuurverwerking? - ISProjects

Inkomende facturen digitaliseren

Wat is het belang van digitale factuurverwerking?

Van inboeken tot controleren en archiveren: het handmatig verwerken van facturen kost onnodig veel tijd. Facturen raken snel zoek of blijven te lang liggen, waardoor u het overzicht verliest. Digitale factuurverwerking biedt de oplossing voor deze problemen.

Wat is digitale factuurverwerking

Digitale factuurverwerking wordt ook wel elektronische factuurverwerking of e-invoicing genoemd. Met onze software wordt factuurverwerking een gestroomlijnde en geautomatiseerde digitale workflow die zorgt voor overzicht en nauwkeurigheid. Papieren of digitale facturen worden stapsgewijs digitaal verwerkt zodat u altijd inzicht heeft in de actuele status van iedere factuur. Facturen kwijtraken is daarom verleden tijd: managers en medewerkers kunnen eenvoudig facturen opzoeken in een digitaal factuurarchief.

Door het automatisch matchen van facturen op basis van inkooporders worden uw de kosten van uw factuurverwerking tot maar liefst 70% verlaagd.

Lees meer over de fases van digitale factuurverwerking onze gratis factsheet
Facturen verwerken met behulp van ISP-Invoice

Het software pakket ISP-Invoice van ISProjects is speciaal ontwikkeld voor bedrijven en / of organisaties die minimaal 10.000 facturen per jaar verwerken. Deze grote hoeveelheid legt een fors beslag op de personeelscapaciteit van de crediteurenadministratie. Moet u eens nagaan hoeveel tijd en geld u bespaart door het verwerkingsproces volledig te automatiseren. Ontdek met welke ERP systemen ISProjects integreert!

ERP- integraties met ISP-Invoice

ISP-Invoice integreert met SAP
ISP-Invoice integreert met JD Edwards
ISP-Invoice integreert met INFOR
ISP-Invoice integreert met Dynamics AX
ISP-Invoice integreert met Dynamics NAV
Overige integraties met ISP-Invoice

De 4 voordelen van digitale factuurverwerking

Volledig automatiseren van verwerkingsproces van inkomende facturen

Facturen worden vanaf nu ingescand, PDF en elektronisch

Automatisch herkennen: Free forms herkenning factuurgegevens

E-invoicing: facturen volledig elektronisch ontvangen en verwerken

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan ter verbetering van de gebruikerservaring. Door deze site te gebruiken accepteert u het privacy beleid (zie footer)
Annuleren