Landingspagina voor ERP software - ISProjects - Factuurverwerking

Landingspagina voor ERP software

Wat is ERP Software?

ERP staat voor Enterprise Resource Planning. Dit is software die ondersteunend is aan alle processen binnen een bedrijf. Door het gebruik van ERP software zijn organisaties in staat om het gebruik van bedrijfsmiddelen te controleren en de efficiëntie van de activiteiten te verbeteren.
Alle processen worden ondersteund door  één systeem waardoor de database van bijvoorbeeld klanten maar één keer ingevoerd dient te worden. Kortom: ERP software zorgt ervoor dat de interne en externe stroom van bedrijfsinformatie optimaal verloopt binnen en door alle processen.

landingspagina1

ERP Software en inkomende facturen

De software van ISProjects kan volledig geïntegreerd worden met uw bestaande ERP software. Het is dus een aanvulling op uw huidige systeem. Met behulp van ISP-Invoice kunt u zowel de inkoop order gerelateerde (logistieke) facturen als de kostenfacturen volledig geautomatiseerd in uw ERP- of financiële systeem verwerken. Dit levert uw bedrijf een hoge besparing op de bewerkingstijd van inkomende facturen op. De besparing op de bewerkingstijd kan oplopen tot wel 70 procent in fte’s.

Voordelen van de koppeling met ERP programma’s

ERP-integratie, waarbij beide systemen aan elkaar worden gekoppeld, levert veel voordelen op.
De software van ISProjects wordt gekoppeld aan uw huidige Enterprise Resource Planning waardoor u kunt blijven werken met uw vertrouwde systeem. Dat betekent dat dubbel werk fors gereduceerd wordt. Medewerkers van de service-afdeling hoeven niet of minder te schakelen tussen de verschillende systemen. Gegevens hoeven niet over gezet te worden en databases blijven intact. Dit zijn directe besparingen waarmee ERP-integratie zich terugverdient.

Voordelen

Facturen volledig geautomatiseerd in uw ERP- systeem verwerken

Een hoge besparing op de bewerkingstijd van inkomende facturen

Volledige integratie met uw bestaande ERP- software

Verschillende soorten ERP software systemen

ISProjects heeft gekozen om zich te focussen op en te investeren in specifieke ERP-pakketten. Door het bouwen van hoogwaardige en robuuste standaard interfaces zijn onze oplossingen eenvoudiger te implementeren. De software van ISProjects werkt volledig geïntegreerd met: Infor LN, Infor M3, Baan IV, Baan 5, JD Edwards, SAP, MS Dynamics NAV, MS Dynamics AX, FIS2000, Acto, Exact, FMS, UNIT4 Agresso Wholesale, UNIT4 Cura Financieel en UNIT4 Multivers Extended.

Neem vrijblijvend contact op
Gelieve dit veld leeg te laten.