Facturen beheersen in SAP - ISProjects - Factuurverwerking

Facturen beheersen in SAP

Zowel het gebruik als het applicatiebeheer is zeer eenvoudig!

Inzicht in facturenstroom en besparing in uren

Jos Beerens, ICT-Manager, Maître Paul, vertelt: “Wij verwerken onze inkomende facturen in SAP inmiddels al jaren met ISP-Invoice voor SAP. Allereerst hebben wij onze kostenfacturen op een eenvoudige wijze in de juiste workflow geïmplementeerd met ISProjects. Vervolgens zijn ook alle logistiek facturen in een zeer voorspoedige manier opgenomen in het pakket.  Het verloop van het project was prettig en vlot.  De voordelen die wij ervaren zijn een besparing in o.a. arbeidsuren en volledig zicht op waar de facturen zich bevinden in het proces. De gebruikers zijn ook zeer tevreden over de user interface en gebruikersvriendelijkheid van het pakket. Kortom: De eenvoud waarmee alles werkt bezorgt mij geen hoofdpijn!”



Applicatiebeheer van ISP-Invoice voor SAP: inzichtelijk en eenvoudig

“Het applicatiebeheer is, zeker ten opzichte van andere software, zeer eenvoudig. Een gebruiker wordt vanuit de active directory in SAP zichtbaar gemaakt. Daarna wordt de gebruiker in ISP-Invoice gekoppeld aan een rol en dan verloopt de routering automatisch op de gewenste wijze. De enige ondersteuning die ik intern hoef te bieden is af en toe een factuur verwijderen en ook daarvan is via de audit trail de historie eenvoudig te achterhalen. Hoewel de samenwerking met ISProjects zeer prettig verloopt, is het ook fijn dat we de ondersteuning van ISProjects niet vaak nodig hebben!” besluit Beerens.



Successtory

ISP-Invoice heeft een eenvoudig applicatiebeheer waardoor ik minder hoofdpijn heb!

Jos Beerens - ICT-Manager, Maître Paul



Logo Maitre paulMaître Paul B.V. gevestigd te Tilburg heeft zich ontwikkeld tot één van de grotere industriële banketbakkerijen van Europa en maakt sinds april 2012 onderdeel uit van het Japanse bedrijf Châteraisé. Bij de locatie Tilburg werken circa 230 medewerkers. Naast de Nederlandse markt beleverd Maître Paul ook klanten in o.a. België, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk en Japan. In het buitenland wordt voornamelijk met producten onder private label gewerkt. Mede dankzij de zeer goede kwaliteit en de continue ontwikkeling van nieuwe producten, zijn zij marktleider in Nederland.

Meer informatie over Maître Paul

Wilt u meer weten over de integratie met SAP of een customer case bekijken?


Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan ter verbetering van de gebruikerservaring. Door deze site te gebruiken accepteert u het privacy beleid (zie footer)
Annuleren