Facturen Scannen en Herkennen - ISProjects

Landingspagina Facturen Scannen en Herkennen

Facturen scannen en herkennen met één druk op de knop

Met de Scan en Herken software kunt u facturen eenvoudig scannen, herkennen en verwerken. Het werkt zo:  De facturen die binnenkomen op papier worden gescand en komen automatisch in de herkenningssoftware terecht. De herkenning wordt uitgevoerd op basis van Free Forms. Dit biedt het grote voordeel dat medewerkers niet voor iedere leverancier een template hoeven aan te maken. Na de herkenning valideert een medewerker de herkende data. Hij of zij heeft hierbij de beschikking over een ‘drag and drop’-functie.

Niet of niet volledig herkende velden kunnen met behulp van één muisklik eenvoudig aangepast worden. Het systeem onthoudt de aangegeven opbouw van facturen van veel voorkomende leveranciers. Deze facturen worden in het vervolg feilloos herkend. Na het valideren geeft het systeem de facturen vrij voor codering of automatische matching.

landingspagina1

Te weinig controle op inkomende facturen

Bij bedrijven die facturen nog handmatig verwerken en nog geen gebruik maken van Scan en Herken software gaat er vaak veel mis binnen de inkomende factuurstroom. Losse, papieren facturen raken gemakkelijk zoek, verdwijnen in een la of op een verkeerde afdeling. Het verwerken van facturen in .pdf is een tijdrovend proces omdat de e-mails eerst geopend moeten worden, de pdf’s vervolgens moeten worden uitgeprint om daarna pas in behandeling te kunnen worden genomen.

Daarnaast is er vaak onvoldoende overzicht en inzicht voor goede rapportages. Een betaling wordt hierdoor vaak voldaan op basis van een kopie, gevolg: fouten worden gemakkelijk gemaakt en de administratie kost meer tijd dan nodig is. Men is veel tijd kwijt aan randzaken die simpel te voorkomen zijn.

Krijg meer controle op factuurstromen

Door het digitaliseren van de factuurstroom en het gebruik van de Scan en Herken software van ISprojects brengt u op een simpele manier efficiency in de factuurverwerking aan. Het scheelt tijd en geld en levert u inzicht en overzicht op.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek
Gelieve dit veld leeg te laten.