Digitale factuurverwerking, anno 2017, met behulp van ISProjects!

Landingspagina voor Factuurverwerking

Handmatige- of Digitale factuurverwerking?

Handmatige factuurverwerking is niet meer van deze tijd. Hoewel steeds meer bedrijven hun facturen digitaal versturen, moeten deze nog steeds worden gedownload en uitgeprint voordat ze verwerkt kunnen worden.

Medewerkers moeten jaarlijks een enorme hoeveelheid verschillende facturen verwerken: van het inboeken in het ERP- of financieel systeem tot het controleren, routeren en archiveren: het kost enorm veel tijd.

Oplossingen voor digitale factuurverwerking

De oplossingen van ISProjects bieden uitkomst. Met behulp van ISP-Invoice wordt het verwerkingsproces van binnenkomende facturen, inkoopordergerelateerde facturen en kostenfacturen volledig geautomatiseerd. De besparing op de bewerkingstijd loopt op tot wel 70% in fte’s.

Digitale factuurverwerking is meer dan digitalisering

Slimme factuurverwerking is meer dan digitaal opslaan. De software van ISProject maakt van uw factuurverwerking een gestroomlijnde en geautomatiseerde digitale workflow, waarmee u vanzelf een digitaal dossier opbouwt. Onze software maakt het gehele factuurverwerkingsproces inzichtelijk en overzichtelijk, en is bovendien volledig integreerbaar in uw huidige systemen.

ERP Integraties met ISP-Invoice

  • SAP
  • JD Edwards
  • Infor Baan IV en V
  • Infor LN en M3
  • Dynamics NAV en AX
  • FIS 2000
  • En nog veel meer!

Voordelen

Facturen volledig geautomatiseerd in uw ERP- systeem verwerken

Een hoge besparing op de bewerkingstijd van inkomende facturen

Volledige integratie met uw bestaande ERP- software

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek

Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan ter verbetering van de gebruikerservaring. Door deze site te gebruiken accepteert u het privacy beleid (zie footer)
Annuleren