Landingspagina voor Factuurverwerking - ISProjects - Factuurverwerking

Landingspagina voor Factuurverwerking

Factuurverwerking slim en efficiënt regelen?

Factuurverwerking is voor veel bedrijven een tijdrovend en complex proces.
Zeker bij middelgrote en grote organisaties waar jaarlijks meer dan tienduizend facturen binnenstromen.

Toch zijn er nog veel bedrijven en organisaties die facturen handmatig verwerken.
We leven in een snel veranderende omgeving waarin het handmatig verwerken van papieren facturen achterhaald is.

Factuurverwerking digitaliseren

Er kan veel efficiënter gewerkt worden door bijvoorbeeld de facturen digitaal op te slaan, digitaal te verwerken en automatisch te laten herkennen. Hoewel steeds meer bedrijven facturen digitaal versturen, wordt ook nog steeds een groot gedeelte op papier verzonden.

Met behulp van de scanoplossing van ISprojects kan de papieren- en pdf-factuurstroom eenvoudig worden gedigitaliseerd. Op deze manier kunnen facturen simpel en snel elektronisch verwerkt worden

Factuurverwerking automatiseren

Maar slimme factuurverwerking is meer dan alleen digitaal opslaan. Het kan je volledige factuurverwerkingsproces verbeteren. Middelgrote en grote organisaties kunnen flink besparen op kosten door automatische workflows in te richten. De factuur ‘vliegt’ dan als het ware door het bedrijf langs de verschillende afdelingen en wordt op de juiste plaats opgeslagen. De crediteurenadministratie van bijvoorbeeld middelgrote en grote organisaties verwerkt jaarlijks tienduizenden inkoopfacturen handmatig. Die grote hoeveelheid legt een fors beslag op de personeelscapaciteit van de crediteurenadministratie.

Denk aan de vele handmatige acties zoals het boeken in het ERP- of het financieel systeem, de controle op juistheid, het routeren ter goedkeuring en archiveren. Voor deze organisaties biedt ISP-Invoice de oplossing. Met behulp van ISP-Invoice wordt het verwerkingsproces van binnenkomende facturen, inkooporder gerelateerde facturen en kostenfacturen, volledig geautomatiseerd. De besparing op bewerkingstijd loopt op tot wel 70 procent in fte’s.

Voordelen

Facturen volledig geautomatiseerd in uw ERP- systeem verwerken

Een hoge besparing op de bewerkingstijd van inkomende facturen

Volledige integratie met uw bestaande ERP- software

Voordelen digitale factuurverwerking

Het moge duidelijk zijn: Het digitaliseren van de factuurverwerking levert een forse tijdsbesparing op. Daarnaast verlaagt het de verwerkingskosten en het zorgt voor meer inzicht, overzicht en controle. Een factuur kwijtraken? Dat is verleden tijd. Een lastige vraag van een leverancier over een openstaande factuur? Die beantwoord je snel en accuraat. Inzicht in de status van een factuur? Ten alle tijden. Kortom: facturen verwerken met de hand is passé.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek
Gelieve dit veld leeg te laten.