Eenvoudig de complete lifecycle van uw contracten beheren - ISProjects

Contract Management


Met ISP-Contract kunt u snel en eenvoudig de complete life-cycle van uw contracten beheren.


ISP-Contract

Voorgedefinieerde contract templates zorgen ervoor dat de juiste gegevens worden vastgelegd en dat de juiste medewerkers een rol spelen in het beoordelen en goedkeuren van concept contracten. Het systeem geeft een automatische e-mail notificatie indien de mogelijke opzegtermijn nadert. Met behulp van versiebeheer kunnen contracten geüpdate en aangepast worden waarbij de complete historie bewaard blijft.

Door de Contract Management oplossing geïntegreerd met ISP-Purchase te gebruiken kunt u per materiaalgroep of “category” één of meerdere contractleveranciers definiëren. Gebruikers kunnen dan alleen deze leveranciers selecteren. Willen ze hier van afwijken dan zullen ze toestemming dienen te vragen om een bestelling te plaatsen bij een afwijkende leverancier. Hierdoor kunt u zich als inkoper meer en meer toeleggen op het tactische inkoopproces en het bestellen aan de gebruikers in de organisatie overlaten waarbij “contract compliance” gewaarborgd is en tevens het risico op “maverick buying” geminimaliseerd wordt.Bent u benieuwd naar de oplossingen die wij u kunnen bieden?

Neem dan contact met ons op.


Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan ter verbetering van de gebruikerservaring. Door deze site te gebruiken accepteert u het privacy beleid (zie footer)
Annuleren