Declaraties digitaal indienen met behulp van ISP-Expense - ISProjects

Expense Management


Stroomlijn uw declaratieproces met ISP-Expense en het gedoe met papieren bonnetjes is eindelijk verleden tijd.


ISP-Expense

Met behulp van ISP-Expense kunt u het proces van het goedkeuren van onkostendeclaraties inclusief het financieel verwerken ervan in uw ERP of financiële systeem optimaliseren.

De declarant kan via de ISP-Expense app op een smartphone (iOS/Android) direct bonnetjes registreren. Voor declaranten zonder een smartphone kunnen bonnetjes eenvoudig registreren via de webapplicatie.

Op elke gewenst moment kan de declarant in ISP-Expense in één klik de opgevoerde bonnen omzetten naar een digitale declaratie en deze indienen.

Dankzij de digitale workflow wordt de declaratie automatisch gerouteerd naar de verschillende betrokkenen waaronder de financiële administratie voor controle/codering en de budgethouder(s) voor financiële goedkeuring. De laatste stap in het proces is de financiële verwerking in uw ERP of financiële systeem en het informeren van de declarant. Na controle, codering en goedkeuring verloopt dit ook automatisch.Bent u benieuwd naar de oplossingen die wij u kunnen bieden?

Neem dan contact met ons op.


Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan ter verbetering van de gebruikerservaring. Door deze site te gebruiken accepteert u het privacy beleid (zie footer)
Annuleren