Automatisch herkennen - ISProjects - Factuurverwerking

Automatisch herkennen


Met behulp van de bijgeleverde scanoplossing kunt u de papieren- en pdf-factuurstroom eenvoudig digitaliseren.


“Free forms” herkenning factuurgegevens

De herkenningssoftware is gebaseerd op “Free Forms” in plaats van op templates.

Bij templates moet u per leverancier een template aan maken en daarbij aangeven waar de informatie op de factuur staat, dit is erg tijdrovend. De software van ISProjects werkt daarom met “Free Forms” herkenning. Bij “Free Forms” is de locatie van de informatie niet relevant, de software zoekt intelligent op basis van een lijst met synoniemen. Dit levert u een forse tijdsbesparing op.


Intelligente herkenning op kop en regelniveau

Gegevens, zoals leverancier, factuurbedrag, factuurdatum, ordernummer(s), totaalbedrag, BTW, BTW code en valuta, worden automatisch herkend. Optioneel is het mogelijk om automatisch factuurregels te herkennen. Hierbij wordt per regel automatisch informatie, zoals artikel nummer, aantal, item prijs herkend. Met behulp van een groot aantal automatische validaties bent u verzekerd van een juiste herkenning. Denk hierbij aan controles als “prijs x aantal = subtotaal” of “totaal alle subtotalen = totaalbedrag excl. BTW”. Daarnaast is het mogelijk om leverancier specifieke inrichtingen te definiëren.

Ervaring leert dat een herkenningspercentage van 70% tot 90% gehaald wordt!

e-Invoicing

Automatisch verwerken van facturenBent u benieuwd naar de oplossingen die wij u kunnen bieden?

Neem dan contact met ons op of schrijf u in voor een seminar.


Deze site gebruikt cookies om informatie op te slaan ter verbetering van de gebruikerservaring. Door deze site te gebruiken accepteert u het privacy beleid (zie footer)
Annuleren