Facturen direct zichtbaar in JD Edwards - ISProjects - Factuurverwerking

Facturen direct zichtbaar in JD Edwards

Facturen direct zichtbaar in JD Edwards

Volledige integratie met JD Edwards en prettige samenwerking!

Volledige integratie waaronder “voucher logging” en samenwerking met implementatiepartner

Paul Hoogenbosch, Business Analyst, United Biscuits, vertelt: “ISProjects werkt al geruime tijd samen met implementatiepartner Cadran en heeft samen met hen een solide interface met JD Edwards gebouwd. Voucher logging biedt ons de mogelijkheid om direct de facturen in JD Edwards te zien. ISProjects is de enige van de potentiële leveranciers die dit als standaard functionaliteit biedt. Bij de andere oplossingen worden de facturen pas na volledige afhandeling via een interface geboekt in ons ERP-systeem. Dat laatste is niet wat wij wensen. De uitgebreide interface in combinatie met de intensieve samenwerking van ISProjects met onze vertrouwde implementatiepartner Cadran maakte de keuze helder en eenvoudig.”


Implementatie en roll out

“Inmiddels is de implementatie en roll out naar de verschillende vestigingen in Nederland, België en Frankrijk afgerond. De samenwerking met Cadran en ISProjects verliep zeer soepel. Daardoor konden issues tijdens de implementatie in overleg opgelost worden. Wij zijn gestart met de locatie in België. Daarbij liepen we tegen de complexe belgische BTW-wetgeving aan. Nadat de aanpassingen hiervoor waren verwerkt, verliepen de implementaties in Nederland en Frankrijk vervolgens naar verwachting. Als je het begin goed te pakken hebt is de uitrol naar de andere locaties daarna eenvoudig zelfstandig uit te voeren. Wij ervaren dat er nu eindelijk zicht is op waar de facturen zich bevinden en dat de procedures nu geformaliseerd zijn, wat onder andere noodzakelijk is voor de audits,” besluit Hoogenbosch.

Successtory

ISProjects biedt als enige Nederlandse leverancier standaard Voucher Logging waardoor de facturen direct in JD Edwards zichtbaar zijn!

Paul Hoogenbosch - Business Analyst, United Biscuits

United Biscuits (UB) produceert al meer dan 100 jaar een aantal van de bekendste en populairste zoete en hartige snacks. Het merkenportfolio van UB omvat favorieten als: Verkade, Sultana en Delacre. UB heeft wereldwijd meer dan 8.000 werknemers en een sterke positie in de kernmarkten Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, België en Ierland. Het bedrijf kent bovendien een sterke internationale groei in Noord-Amerika, het Midden Oosten, Afrika en Australië.

Meer informatie over United Biscuits